O nama

 

LUSS INVESTMENT d.o.o. bavi se proizvodnjom radne i zaštitne odeće. U našem programu nalaze se vojne i plicijske uniforme, lovački i ribolovački kombinezoni i odela, kao i sve vrste specijalne radne odeće i radnih odela prema potrebama kupca.

Dugogodišnje poslovno iskustvo u proizvodnji HTZ opreme, po uspešno obavljenoj privatizaciji 2009. godine, nadograđeno je novim idejama, efikasnijom organizacijom, povećnim stepenom lične poslovne odgovornosti, podizanjem nivoa kvaliteta i uvođenjem tehnoloških unapređenja. Matrijali vrhunskog kvaliteta, koje koristimo za izradu naše radne odeće, su od renomiranih i poznatih svetskih proizvođača i poseduju sve potrebne sertifikate o kvalitetu kao i Eur 1 dokument o poreklu proizvoda. Kvalitet naših proizvoda nam omogućava uspešnu poslovnu saradnju sa velikim sistemima.

Ono po čemu se naša radna odeća, osim kvaliteta i prilagodljivosti željama kupca, razlikuje od drugih je to što naša fabrika poseduje najsavremeniju mašinu za izradu veza, kao i visok stepen tehnološke opremljenosti.

Sa novim imenom i novim idejama, cilj nam je da od bivšeg giganta “Inex Ukus” napravimo modernu fabriku namenskih proizvoda sa sopstvenim prepoznatljivim brendom. Uvođenjem u posao novih stručnih kadrova, osposobili smo se da svojim mnogobrojnim partnerima možemo da ponudimo celokupan razvoj radne odeće – od ideje do odevnog predmeta, korekcije i prilagođavanja postojećih rešenja, kao i efikasne predloge za racionalizaciju nabavke i troškova.

Ideja vodilja nam je podizanje nivoa svesti o važnosti primene savremenih HTZ sredstava i kod menadžmenta i kod radnika koji se izlažu najvećem riziku. Želimo da se korisnici naših proizvoda osećaju bezbedno i udobno u procesu rada.

Našu poslovnu ideju da kvalitetna radna odeća nema alternativu stalno unapređujemo i predlažemo da se u to sami uverite posetom našem proizvodnom pogonu. Na našem web sajtu www.luss.rs, možete ukratko da se informišete o našim proizvodnim mogućnostima.

Vrednosti  koje negujemo:

  • Za korak brži i efikasniji od drugih
  • Uvođenje inovacija u svakodnevno poslovanje
  • Usmerenost ka kupcu
  • Radna odeća po meri i zahtevu

LUSS radna odeća – odeća po Vašoj meri !!!